* Sus, la deal, pe strada Kossuth, gasesti masini parcate de-a mandra mirarea, cand pe o parte, cand pe alta, cand pe trotuar de-a dreptul, de stai sa te samalesti bine pe unde sa o apuci ca pieton. Dubas tare, cum toti soferii sa caznesc sa ii incurce pe astia mici, fara roti, ce merg numai pe jos, da tineti-va bine! Un mergator a fost de data asta cel mai tare in parcare: la nervi incercati la maxim, s-a gandit sa elibereze presiunea din pneuri spargandu-le cu un cui. Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o!

* Se bat oierii pe viitorul abator de miei de la Hereclean. Se-mpute rau treaba prin staul, dupa cum bagam de sama, si bacii s-or apuca sa se bata in capete ca berbecii. No, hoo, ca v-or lua unii mai tari ca voi de coarne si vi le-or agata in perete, si atunci chiar nu a fi roz!

Lung ii drumu Clujului, da ca a Aghiresului stim sigur ca nu-i. Adica, nu-i asa de plin de balega precum asfaltul la Aghires, ca numa nu stiau conducatorii auto pe unde sa ocoleasca, zilele trecute. Amu, nu-i bai, ca si daca nu o ocolit, ci o dat de-a dreptul, or avea noroc la litru de lapte cumparat de la aprozar.

Leave a Comment