* Colo, prin Cehu Silvaniei, se aude de o vanatoare mai dubase. Se zice ca populatia s-o dat la cumetre de-alea roscove, ba nu! La corbul cu cas in cioc?! Ba nu! vanatoarea e de fapt la comunitari cu covrigi in coada, nu ca sa le fure cuvrigii, ci ca sa-i starpeasca din oras. Alo, Vasaliiicaaaa! Mai la dreapta, ma, ca iar l-ai ratat!

* In munitipiul nostru is numa oamini gospodari, care stiu face cate-n luna si in stele. Bunaoara, pe strada Crisan, s-au pus pe spart pereti interiori in locuinte si, gospodari rau, din tata-n fiu, ai nostri duc molozul cu sacul la container. Da stiti, ase, dupa ce sa lasa sara, si pe cai mai ocolite, adica merg pa dupa o masina, se tupileaza pe langa peretele blocului, iar de te-mpinge Necuratu sa dai fix in nas cu ei, is gata, gata sa-ti arunce sacul cu caramizi in cap.

* Un nea director de la o institutie cu pensii din Zalau nu vrea sa-si paraseasca biroul, desi institutia are director nou. Unele guri zic ca, desi a fost retrogradat pe un post caldut, omu nost si-ar pune si prelandez pe scaunul ocupat pana acum, numa sa nu i se aseze altcineva in loc. Fain, parca ii si vedem pe angajati tragand de el, sa-l scoale, ca de ridichea uriasa. Ha! Ha!

Doi zalauani se certau in plin centrul orasului pe un loc de parcare si, la cat de otarati erau, mai ca nu s-o apucat sa sfartece petecul de pamant in doua, ca sa-si parcheze masinile. Numa ca in timp ce se ciondraneau si se faceau de mandra minune, problema le-o fost rezolvata de o domnuca instalata intr-un VW pe care l-o strecurat pe locul lui. Ce sa-i faci, cand doi orbi se bat, are castig de cauza blonda.

Leave a Comment