# Un candidat de primar, cu greutate, si-a tras blog de genul www.numeprimarcugreutate-primar.ro. Adicatalea, respectivul se vede primar inainte de alegeri. Ca dupa, e cam greu sa crezi ca va fi in postura cu pricina. Nu de alta, dar tare mi-e ca din candidatura se va lage doar cu greutatile, de vreme ce, ca un mic exemplu, la sondajul de pe blogul cu pricina participasera, pana ieri, vreo … 15 persoane. Probabil in numar egal cu alegatorii.

# Dupa ce zi de zi constatam ca au innebunit vremurile, ieri am aflat ca a innebunit si vremea. Pe la orele amiezei, la Zalau ningea de mama focului. Asta dupa ce, in timpul iernii calendaristice, sau astronomice, cum doriti, zapada a fost prezenta si nu prea. Dar daca la primaria din orasul cu pricina candideaza din partea liberalilor un pedist si viceversa, ce sa ne mai miram de vreme. S-o fi luat dupa vremuri.

# Nenea Bubi (cum mai e cunoscut prin sat) era sa faca cu nervii la Ziua Politistilor, in momentul cand, pentru o demonstratie altfel, simpatica, mascatii au scos la inaintare un caine. Sub pretextul ca are acasa o pisica, prietena traditionala a cainilor, patronul micilor si bombelor din muncipiu s-a retras, precaut, in spatele unor invitati. Dupa ce, cu numai cateva momente mai devreme, se aratase dispus sa se lupte cu mascatii. Unde-i vitejia, nenea Bubi?

Leave a Comment