.* Am mai scris si zau ca nu ne putem abtine sa nu scribalim iar despre praful din Zalau. Ne intra in ochi la semafoare, ne intra in gat, urechi, nas, haine si ne mananca sufletul si rabdarea, fir-ar ea de treaba! Noi nu mai rezistam. Voi mai puteti? E primavara, unde-s masinile de curatat carosabilul? La cum arata, mai ca le-am sapuni cu Fairy, numai sa fie curate.

* E bun Kauflandul, da@ fereasca Sfanta Vineri sa meri la cumparaturi de morcovi pe din sus, coborand, adica, din gradina Raiului catre hipermarket, ca te iei de cap. Sau ajungi sa-ti doresti din tat sufletul sa-i iei de cap si sa-i bati de pamant pa cei care nu-s in stare sa toarne 200 de metri de asfalt. Pai, daca stam sa ne pice un drum de-a gata, apoi asta numa@ curand nu a fi.

* Ne place de zalauani ca-s perseverenti. Persista in a aduna gunoiul pe Meses, sub Meses, in padurea Aghires, imprejurul ei, de nu mai pridideste ADP-ul sa dea cu matura dupa ei. Poate nu ar strica sa-i ia pe faras pe aia care umbla cu sacii de gunoaie pe domeniul public si sa-i bage in masina de spalat. Asa le-ar curata mintea de ganduri necurate in privinta salubrizarii.

Leave a Comment