# Pe Andrei Saguna, gropile stau ca la ele acasa. Problema e ca si cei care ar trebui sa vada acest lucru si sa le repare, stau si freaca menta. Masinile trec bine, mersi prin zona, insa mai lasa si cate o pata de noroi pe casele situate in zona, ca doar cu ploile astea, gropile s-au umplut de apa si de noroi.

# Si daca tot vorbeam de maestrii de la ADP, le reamintim ca parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri este in continuare uitata de lume. Masinile stau in parcare ca sarmalele in oala, iar locuitorii blocurilor din zona raman cu buzele umflate, fiindca nu au unde sa-si parcheze masinile cand ajung de la serviciu. Oare sa fie mana unui medic de prin zona, care are si ceva Policlinica. Nu de alta, dar prin oras asa se zvoneste. Amu, si dracu si-o bagat coada in multe lucruri, altii de ce nu ar face-o?

# Cica se fura de mama focului prin ABC-urile din Zalau. Apoi, asta nu e o noutate, fiindca furatul de prin magazine, e o poveste veche in oraselul asta. Intrebarea e daca si organele abilitate actioneaza la timp si pe masura?

Leave a Comment