# Dupa ce ne-am varat nasurile in oala sefilor de la casa cu pensiile si ne-am zborsit ca nu-i bine sa se faca zama in timpul orelor de lucru, am bagat de seama ca focul s-o potolit. Nici foamea nu mai roade asa de tare stomacurile celor de sus, nici gura nu li se mai aude comandand fripturi si trei feluri de desert. No, ne bucuram ca am tomnit-o si pe asta. Traiasca sandvisurile la masa de pranz!

# Tot la casuta cu pensii multe, si tot dupa ce i-a urecheat zvonarasul: mai nou, masinutele alea care se numesc de firma si de seriviciu chiar sunt folosite si de angajati, in interes de s-e-r-v-i-c-i-u, si nu doar de conducere, in interes propriu si personal. Deci se poate. Bine ca stim, ne temeam ca or persista lucrurile anapoda pana sa ne apuce pensia.

# Inca una si ne ducem; cu motorul evident, da@ de data asta cu cel de serviciu, de la unii cu somaju@. Oare nu s-ar putea face ca la precedentii subiecti, adica, masina de serviciu sa nu fie folosita doar la cumparaturile din Kaufland, ci si pentru institutie? Hai ca le dam domnilor sefi de acolo o taruca de timp sa se conformeze. De nu, ne-om vari mai tare nasurile si in oala lor.

Leave a Comment