*Ne invadeaza sobolanii, fratilor! Si cum serviciile de deratizare se bat de luni de zile in contestatii sa se decida care sa omoare mai eficient si cu mai putini bani ingratele vietuitoare, avem toate sansele ca, dupa ce iese soarele, sa iasa si rozaroarele de prin subsoluri la o plimbare prin oras. Ca de mari is mari, au a avut vreme sa creasca de doi ani de zile de cand nu s-a mai facut deratizare prin Zalau. Doamne fereste de vreo epidemie!

*Cu toate ca sunt proaspat scoase din cutie, semafoarele din centrul municipiului isi fac de cap cand ti-e mai draga lumea si cand circulatia e mai in toi. Toate-s noi, dar vechi is toate, ca deja e veche povestea cu semafoarele nefunctionale, cu soferii bezmetici si cu politistii-semafor din intersectii. Nu-i nimic, bine ca ne-am cumparat sistem de dirijare a traficului. Ce, mai conteaza daca merge sau nu!?

*Abia asteptam ziua de 8 Martie, sa se umple cluburile de barbati cu muschi si vana, dezbracati. Ca daca asta e trendul, apai si fandositele de prin Zalau tre@ sa se alinieze, sa vada si sa pipaie macioii de ziua femeii. Ce vremuri, ce moravuri! Altadata multumeai o femeie cu o floare, o bijuterie, o hainuta. Asta e, daca s-au emancipat…

Leave a Comment