# Se pare ca emotiile i-au coplesit si pe alesii locali, mai ales amu, cand se apropie alegerile. O viceprimarita, simpaticuta ea de felul ei, s-o apucat sa imparta medalii sportivilor castigatori la concursul de karate. Numai ca, la un moment dat, sufocata probabil de numarul de barbati ce o inconjurau, domnita noastra a cam dat cu bota-n balta, incurcand culoarea medaliilor. Amu, ce sa faci, la tati ni-i greu, bine ca macar la final o iesit cum trebuia.

# Mafia nu doarme fratilor, nici in orasul ista al nost, chiar daca e atat de mic. Se aude ca locurile de parcare situate vis-a-vis de Sfanta Vineri intarzie sa apara, fiindca un medic sef de prin zona, care are si o Policlinica prin apropiere, nu este de acord cu treaba asta. Cica i-ar disparea clientii, fiindca nu ar mai avea loc de parcare daca acestea ar fi ocupate de locuitorii blocurilor din zona. Pai, daca am ajuns in asa hal, incat sa depindem de un singur om care, defapt, cine e la urma urmei! Sa va fie rusine, domnilor.

# De la parcari trecem la gropi. Doar la doua – trei situate de o gramada de vreme in fata redactiei noastre. Ele se simt bine, insa nu si soferii, care injura de mama focului cand nimeresc in cate o groapa.

Leave a Comment