* Am mai scris noi de craterul ala de langa floraria Anicutei, peste care sta trantita o placa de fier, da@ suntem nevoiti sa scriem inca o data, ca iar ne-am lovit privirile de el. Fratilor, am ajuns la concluzia ca numa@ ase l-a acoperi bine, dupa ce a pica oaricine inauntru. Abia asteptam sa auzim urlete din fundu@ pamantului, sa vedem cum se responsabilizeaza unii si altii.

* Notarii din Zalau – desi is multi ca frunza codrului, au ales 99 la suta sa traga la odihna inca de vineri, ora 13. Ptiu, ca-i facatura, dupa ora de care va zicem, pe o raza de 200 de metri in jurul Tribunalului, nu gasesti deschis decat la un specialist din asta in ale hartogariilor oficiale. La cat de devreme isi trag ceilalalti obloanele, ii suspectam ca le e draga frunza frasinelului si odihna multa, ori li-i frica de Omul Negru, incat fug acasa, sa se ascunda pe sub paturi.

O doamna de prin Primaria Zalau si-a tras un X5 din ala meserias, sa se poata plimba pe bulevardurile patriei asa cum trebuie. Ori si-a tras, ori i-a fost tras sub forma de cadou, cu funda rosie. Las@, nu-i bai si nu ne suparam, ca doar si zalauanii au autobuzele Transurbisului.

Leave a Comment