Iar s-au urcat unii ce locuiesc prin Porolissum cu masinile hapt pa trotuar, de trebuie sa fii Marry Poppins si sa ai o umbrela tare mare ca sa zbori pe deasupra. Nu stim daca pietonii care trec prin zona au asemenea umbrela, da va zicem sigur suta la suta, ca au o gura mare de tat, care le meneste numa de bine soferilor, de dimineata, pana cand sa aprind lompasele pe ulita.

Nu stim altii cum sunt acum, da noi cand am facut scoala eram in clasa la 8 dimineata. Credem ca s-o fi dilatat orarele, ca prea sunt elevii de la API in tata ziulica, la 8 trecute fix, pe dinafara portilor si nici macar nu grabesc pasul sa ajunga in clase, macar de ochii colegilor, daca de dascali ii doare-n cot. Dati-o-n foc de scoala sau, mai bine, dati-o la caini! Nu-i asa?

Saptamana trecuta s-a incheiat cu cascada de radare pe drumu ce duce tumna la Cluj, de nu pridideau soferii sa semnalizeze cu farurile. Noi credem ca data viitoare le-ar fi de folos un girofar, ca asa ar fi scorul egal. Girofare la politisti si girofare la soferi, asta da meci clasic, mai ca ne-am lua bilete in tribune.

Leave a Comment