* Nu stim de ce unora, care nu au minte nici cat gaina din cotet, li se scoala de buna dimineata sa-si parcheze masina pe trotuarul de langa Centrul Militar asa incat sa nu mai poata trece pe acolo picior de om. Ca sa poti circula, trebuie ori sa o iei prin vazduh, ca Mary Poppins, ori peste gardul viu, ori sa cobori in strada, cu speranta ca te-or ocoli soferii. Ne intrebam de ce li se scoala unora sa parcheze stramb si prost si de-a creztulul? De fraieri? Ii face asta mai cocosi dimineata? Sau nu stiu bine parcarea din lateral si si-or fi luat permisul nu pe bune, ci pe graunte?

* Masinile de la o casa cu pensii multe, da marunte sunt folosite in scopul propriu si personal al conducerii. Toata ziua se fac drumuri, se manca benzina, se cheltuiesc banuti si ne place mult, ne frecam manutele de bucurie, ca doar se face pe banii nostri. Traiasca viata asta roz, de soimulet al patriei!

Se tot amana spectacolele de teatru la Zalau, ca nimeni nu se inghesuie sa cumpere belete, nici daca se anunta actori de aia mari. Da atunci, la ce bun sa tinem Casa asta de-i zice de Cultura? Ohooo, e an electoral, deci va fi cultura de voturi si popandai! Si cica mai e nevoie de ea si la Revelion, sa aiba unii de pe ce sa lanseze artificiile. No bine, ne-am prins. Am inteles acum ca om videa spectacolele alea de teatru la Paste. Ala al cailor, evident.

Leave a Comment