Zvonoteca

* Clientii fideli ai celei mai celebre crasme din Zalau, Doua Oua sau Twin Peaks, au ramas profund impresionati de gestul umanitar al unui comesean care, dupa ce a primit in dar un biban (peste, viu) de la un pescar, a luat un taxi si s-a dus fix la Lacul Varsolt, unde a depus pretiosul dar intr-o copca. S-a intors tot cu un taxi la locul celor mai minunate fapte de aparitii-disparitii din intreaga istorie crasmareasca a nu mai putin minunatului oras cu nume Zalau.

* Zvonarasul va recomanda sa va ganditi intens si… cu sens la cardurile bancare pe care le aveti sau le-ati avut dar nu le mai folositi. Chiar daca va ganditi ca au expirat. Pentru simplul motiv ca daca v-a fost usor sa le faceti, va va fi mult mai greu sa scapati de ele. Si de conturile bancare aferente. Pentru ca, vrei nu vrei… cardul nu expira, ci se reemite. Mai ceva ca pasarea Phoenix, cand credeai ca ai scapat pentru ca a expirat, acesta rade de tine din spatele unui ghiseu, unde tu nici nu banuiesti ca te asteapta. Si nu oricum. El, CARDUL, te asteapta nou si reemis, cu tot cu taxa de intretinere. Asa ca, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, treceti pe la banci, platiti-va taxele si scapati de domnul card. Daca nu-l folositi, desigur!

Padurile salajene asteapta cu interes pe mesterul Bechtel sa le taie. Daca ne gandim ca in locul lor va fi o autostrada cu masini multe si gaze pe masura, suntem siguri ca panoul din centru Zalaului va inregistra cote de poluare rosii ca niste porodici. Prietenii stiu de ce!

Leave a Comment