Zvonoteca

# Lume flamanda, amu, dupa sarbatori. Toata lumea circula ca nebuna in stanga si-n dreapta, fara sa mai tina cont de semnele de circulatie afisate pe marginea drumului sau sa se gandeasca ca incurca circulatia. Si, bineinteles, cand e nevoie de oamenii cu epoleti, acestia… nicaieri. Apropos, oare de ce nu o fi fost la intersesectia de langa Scala nici un agent de circulatie, in zilele precedenete?

# Dinainte de sarbatori, in fata redactiei noastre au reaparut trei cratere, care stau descoperite, bine, mersi, ca la ele acasa. Faza nasoala e ca tocmai cei care ar trebui sa le acopere nu le observa sau, mai mult ca sigur, nu vreau sa le vada. E si normal pentru noi, romanii, doar mai bine e la caldurica decat la munca, mai ales pe frig.

# Oare cand or fi si parcarile astea din Zalau toate cu locuri rezervate, fiindca tot mai dese sunt certurile intre soferii prin Zalau din cauza acestei probleme. O problema care ar putea fi rezolvata foarte simplu, daca ar fi putina bunavointa si din partea celor care pot face acest lucru.

Leave a Comment