Zvonoteca

# Va plangeti ca nu aveti distractii de iarna? Pai e destul patinoar gratis pe trotuarele din Zalau, ca adepistii nostri nu s-au deranjat sa arunce o lopata de nisip si vreo doua de sare. E ca si cum ne-ar fi aruncat sare in ochi, ca uite, iar ne-o tepuit. Da` sanatosi sa fim si sa ne taie caltabosii de Craciun!

# Colo pe langa Registrul Cometului este un magazin ce vinde oale si cratite si alte chestii de astea smaltuite ce se vor bune de bucatareala, mai ales ca ne-asteapta sarbatorile si am manca oaresce sarmale. Da` oala abia cumparata din cel magazin s-o dus dracului de la prima folosire, ca i-o sarit jumaltu` cat colo si ne-o sarit si noua ochii din cap cand ne-am amintit cat am dat pe ea. Apai, clientul nostru, presul nostru sau cum vine tarasenia?

# Pai, fir-ar sa fie ele de meniuri, ca-ti vine sa le dai de pamant si sa le iei la suturi. Ori poate nu-s meniuri, numa` un fel de stergare. Ca ceri ciorba, ciu-ciu, ceri orez, ciu-ciu, ceri prajitura, ciu-ciu, ceri suc, ciu-ciu, si tot ciu-ciu pana ajungi sa te-ntrebi cat ii halatu`. Iar ca sa-ti iei din alta parte un suc sau orice altceva, ca sa completezi meniul luat deja pe jumatate, nici vorba, ca nu-i voie de la altu`. Pacat de local, ca umplutura a inceput de ceva vreme sa miroasa a stricat. Ooo, unde ii asta? La aia, care cica fac pizza ca la regi. Englezi. Ca in franceza se zice roi.

Leave a Comment