Zvonoteca

# Ioi, Doamne, cand ar vrea omul sa vada cate grade sunt afara, are trei termometre in centrul Zalaului, unul mai minunat decat altul, care arata fiecare ce vrea muschii si mercurul lui. Adica, trei temperaturi diferite, de chiar te apuca febra si nervii cand dai cu ochii de cadranele lor. Cu atatea variante, nu iti ramane decat sa te tii constant dupa temperatura de fierbere a apei si de aia de inghetare, iar apoi, ce-o da Domnul. Noi credem ca ar fi bine sa dea colaci, mere si nuci, ca-s de sezon.

# S-au montat becuri pe strada Porolissum, dupa ce am scris la rubrica de fata ca pe acolo bezna era saptamana trecuta asa de deasa sa-ti vari degetele in ochi. Apreciem becurile, traiasca Edison, La anu si la multi ani!.

# Parcul abia remobilat pentru a 1001 oara pe strada Crisan e bantuit zilnic de balauri, nu de prunci, care s-ar sui cu picioarele si pe stalpii de telegraf de ar putea. Ca tot tre` sa vina Mosu`, sugeram sa le lase in ghete niste nuiele pe masura stalpilor pe care se catara acesti copii, ca poate, poate, `or pricepe lectia cu cei 7 ani de acasa.

Leave a Comment