Zvonoteca

# Mare tam – tam cu clasamentul celor mai buni sportivi din Salaj. Unii s-au chinuit un an intreg pentru a iesi pe primul loc, altii au fortat si ei un pic crezand ca vor iesi in frunte. Important e ca unii au sperat, iar altii au confirmat si chiar au reusit sa se claseze pe primul loc in final. Bravo lor.

# Cica sala de forta de la stadion nu este gata nici acum, pe final de an, chiar daca aparatele au fost cumparate pe la inceputul anului, cand s-a si promis marea cu sarea. Mai vere, lenea e mare pentru unii, iar pentru altii nesimtirea, si mai si. Ce e mai dureros, ca unii sportivi de top din judet, chiar acum au mai mare nevoie de ea, insa nu o pot avea, deoarece amu se lucra la ea. Iar cand e vorba de rezultate, toata lumea vrea cat mai mult. Insa, nu se gandesc ca unui sportiv trebuie sa ii oferi mai intai conditii pentru a putea avea si rezultate. Sau poate nici nu vor sa se gandeasca.

# In parcarea situata vis-a-vis de Sfanta vineri sede de multa vreme o amarata de masina, uitata si de proprietar, dar si de cei care ar putea face un gram de bine s-o ridice si sa o duca la fier vechi. Mai ales numai tabla si rotile sunt de ea.

Leave a Comment