Zvonoteca

# In tata sara suntem gata sa ne varam degetele unii in ochii altora din cauza beznei de pe strada, noi, amaratii care locuim in Porolissum. In cartier, nu la castrul de pe dealul Moigradului, desi, dupa cum am luat aminte, colo-n castru la romani era mai multa lumina de la opaituri decat avem noi de la sistemul de la iluminat stradal. Da` las, bine ca ne-o facut Primaria pom de Craciun cu lumini. Ne-au si vinit niste idei despre cum ar fi mai bune becurile si globurile alea pe post pe lanterne, una mie, una tie si hai sa dam si la vecini, ca avem de unde.

# Bezna groasa de s-o tai daraburi cu cutitul domneste si prin spatele Prefecturii. Noroc ca mai bate-o cate raza dinspre beserica, altfel ne-am simti cu siguranta lasati pe dinafara. Da` credem ca raza aia zice numa` de bine, ca daca mai marii Zalaului nu au nici o treaba cu iluminatul, Big Brother ne are in vizor.

# Locatarii blocului V1 de pe Crisan au facut reclamatii cu carul la stimabilii de la gaz, ca sunt scurgeri in imobil. Fara nici un rezultat. Abia cand s-o prezentat cu sesizarea scrisa, cei care au in paza conductele galbene s-o gandit ca ar fi cazul sa ia vreo, doua trei masuri, cat sa nu se plictiseasca. Carevasazica, la gaz are trecere scrisul negru pa alb. Bine ca stim! Amu` sa ne vedeti in actiune!

Leave a Comment