Zvonoteca

# Unii directori urcati politic in diferite functii de conducere din deconcentratele salajene au inceput sa sufere de tripla personalitate. Mai precis, in aceasta campanie pentru europarlamentare, si-au prins subordonatii in arcan, dupa care i-au trimis pe teren sa faca propaganda politica. Cu voia Domnului, a sefului si-a nerusinarii, in detrimentul celei mai elementare urme de bun simt, directorasii nostri si-au manat de la spate angajatii, carora le-au pus in brate materialul de propaganda electorala, pentru a-l imparti electoratului. Din usa in usa… Apropo, nu stiu daca si in aceasta situatie este valabila zicala cum ca-i prost cine da, nu ala care cere. Mare-i gradina ta, Doamne!

# Unii jurnalisti loco au ajuns sa dea cu subsemnatul, in cazul in care au avut curajul sau, mai bine spus, nerusinarea sa critice ori sa dezvaluie niste situatii ce pot sa bata cateva cuie in sezutul scaunelor pe care au fost urcati cativa alesi locali. Noooo, nu va inhaiti intr-atata! Numa maine nu-i poimaine si vin si alegerile locale, parlamentare, prezidentiale…

# Victimele exploziei de la blocul E24 au primit, in sfarsit, locuinte. De la ANL. Numa` ca, din pacate, traim in aceeasi Romanie, iar acest lucru se poate observa fara sa faci vreun efort. Loviti de soarta, oamenii astia au inceput sa se certe intre ei, pe motiv ca vecinu` are gresia mai lucioasa, senzoru` de detectare a gazului nu-i made in Japan, in timp ce de la balconu` vecin se poate vedea soarele intre orele 10-12, in timp ce in alte apartamente razele solare penetreaza geamurile termopan numa` dupa-masa. Ce sa mai zici? Mai bine te dai cu gaz pe la nas, sa-ti mai taie din duhoarea emanata de atata prostie.

Leave a Comment