Zvonoteca

# Nu stiu care-i baiu` cu parcarea subterana pe care si-o tras-o unii langa piata din Zalau, da` e mereu goala. Pe langa ea, stau si suspina precum garofitele din balada zilnic o droaie de soferi. Cica ar parca, da` nu au unde, ca in beciul cela is preturile asa de mari si mestesugite, de te zgarii pe ochi. No, dara! Da` oare Primaria nu are de-a face nimic cu locurile alea? Unii zic ca da, altii ba. Noi stam pe margine si facem galerie. Alora care au curaj sa se bage. In parcare, fireste.

# Daca nu vi s-a intamplat, va spunem noi. Restul maruntis nu se mai da in guma de mestacat. Ci in hartie igienica. Incercati sa puneti restul in buzunar, va rog! Sa vedeti atunci distractie!

# Se tot loveste-n fumatori cu afirmatii-soc despre dezastrele provocate de tutun, insa ce folos? Ca oricum nu citeste nici un fumator avertismentele de pe pachet, iar daca totusi le citeste, tot asa fumeaza, le trage-n piept. Ati auzit voi de vreun fumator care s-a lasat datorita vreunui afis infricosator? Ca daca esti dependent de nicotina, apai niste vorbe si niste afise nu-ti inlocuiesc nevoia de tutun. Sa fie clar! Actiunile astea ajuta in cel mai bun caz la prevenire.

Leave a Comment