Zvonoteca

# In comuna miniera de prin apropiere circula zvonul ca un simpatizant al Partidului Democrat inca din 1996, care tocmai ieri a implinit frumoasa varsta de 50 de ani, este hotarat sa candideze pentru functia de primar al comunei respective. Nu putem spune decat ca e un lucru bun ceea de doreste acest domn, fiindca ar trebui facuta o schimbare in comuna respectiva. Nu de alta, dar Sarmasagul mai mult e fara primar decat cu primar in acest moment, fiindca maestru` Zoliko e cam depasit de aceasta functie. Sau, chiar daca mai are uneori cate o sclipire si face ceva cu folos, e numai pentru o anumita parte a comunei, colonia miniera ramanand de cele mai multe ori ca o casa parasita.

# Spatii intregi din Zalau sunt rezervate inchirierilor, vanzarilor si cumpararilor. Sunand la diverse numere de telefon ti se spune ca spatiile respective sunt ori vandute, ori inchiriate. Curios!

# Daca apari in Zalau cu vreo masina bengoasa sau cu una pe care apare un alt numar decat cel de Salaj, gata – gata sa te pape gaia. In timp ce ti se verifica actele, unii trec bine – mersi pe culoarea rosie prin fata agentului de circulatie care, cum sa mai vada saracul, din moment ce te-a gasit pe tine mai fraier. Iar colegul sau din dreapta, nici asa, fiindca sta in masina la caldurica.

Leave a Comment