Zvonoteca

# Bata-le gaia de treceri de pietoni sa le bata, caci nici pe acolo nu mai esti in siguranta. Vorbit-am mult si bine si, bineinteles, tot noi am auzit, despre cei care circula ca bezmeticii turbati pe sistem prin oras. Uite ca nu bine i-am luat in vizor pe aia, ca se aliniaza la start si soferii lu@ nea Puiu. Pai treaba e asta dom@le? Ce v-ati propus oare? Sa ramanem fara membre? Asta nu inseamna ca scapati de ochiul vigilent al presei…

# Mai nou, ambulantele care trebuiau casate de ceva vreme, s-au transformat peste noapte in masini de depozitat materiale de tot felu@: ghivece de flori si alte minuni. Fereasca Cel de Sus sa ajungem sa avem nevoie de ambulante si sa nu avem loc in ele de vrute si nevrute, caci pana ajungem in deal, dam ortu@ popii pe drum.

# Vestita strada armonioasa a devenit si mai celebra de ceva vreme printr-o ditamai huda plina cu namol, peste care nu poti trece numai cu ajutorul cizmelor de guma. Si cum treaba la romani este la fel ca si cea a pisicii… ce credeti ca s-au gandit sa faca cei responsabili? Sa acopere gauroiu@ cu 2 roabe de pietre. Si ce mai pietre, frate, ca poti sa-ti spargi capu@ cu ele. Cat despre parcat in zona, langa bloc, ia-ti adio, eventual daca ai tanc cu senile. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim!

Leave a Comment