Zvonotea

# Sistarile de apa prin centrul orasului, se pare, au devenit o rutina pentru cei care lucreaza de zor la conductele astea afurisite de prin Zalau. Apai, daca mai continuati in ritmul asta, s-ar putea ca atunci cand oaminii vor trebui sa plateasca facturile sa va treziti si cu cateva vorbe de duh spuse din inima. Oare daca ii scriem o scrisoare lu` Mos Craciun sa ne aduca servicii mai bune, ne va indeplini dorinta? Aloo… Mos Cracaciun… se aude?!!

# Unele institutii nu mai dau nici un semn de viata, ce sa mai aducem discutia de organizarea de conferinte de presa. Cele care va simititi cu musca pe caciula, mai oferiti, asa, daca nu din datoria fata de cetatean care merita sa fie informat despre munca pe care o depuneti, sa o faceti din obligatie. Nu de alta, dar de cand ati trecut sub anonimat, am inceput sa uitam si cu ce va ocupati.

# Vine frigu` si se intetesc cazurile de viroza respiratorie. Doamne fereste ca acele cazuri sa fie nevoite sa treaca pe la Urgenta, ca s-ar putea sa mai faca compliata si cu nervii, din cauza asteptarii ingrijirilor medicale. Hai noroc si sanatate, ca daca ajungem sa depindem de cativa cu halate albe, putem sa dam ortu@ popii in secunda doi.

Leave a Comment