# Pe la inceputul acestui an au fost astupate cele doua gropi babane din fata redactiei noastre, insa atat de bine au fost acoperite incat ,de cateva luni, craterele respective au reaparut. Api, decat ase, mai bine le lasati in plata domnului, ca nu are rost sa va deplasati pana aici pe degeaba.

# Tat ai mai vazut minuni in oraselul ista, insa miercuri seara s-o facut capat la semaforul de langa Casa de Cultura a Sindicatelor. Cu toate ca semaforul arata culoarea rosie, cele patru – cinci masini care ar fi trebuit sa opreasca au trecut ca si cum ar avea prioritate. Toata lumea s-a uitat la semafor, crezand ca o fi fost verde, dar cand au vazut ca, de fapt, la semafor era rosu au incremenit. Si, bineinteles, cand ai nevoie de ei, oamenii cu epoleti… nicaieri, ca doar aste-s niste mizilicuri pentru ei. Mai ales ca masinile erau una si una si sigur erau conduse de niste soferi smecherasi.

# La policlinica de langa Sfanta Vineri sunt amenajate cateva locuri de parcare pentru pacienti, numai ca, atatea locuri de parcare s-a indurat sa cumpere seful policlinicii ca de cele mai multe ori si el si doctoritele care lucreaza acolo isi parcheaza masinile in parcarea blocurilor de vizavi.

Leave a Comment