# La intersectia de la Scala, in fiecare dimineata sta cate un agent de circulatie, pentru a dirija circulatia masinilor in intersectia respectiva, dar si pentru a dirija trecerea pietonilor. Numai ca, ieri dimineata a fost de serviciu o brunetica, simpaticuta ea de felul ei, dar care mai mult a incurcat circulatia decat sa o dirijeze, fiindca la un moment dat nu se mai stia cine are prioritate: masinile care mergeau spre centru, masinile care o luau in dreapta, cele care pleaca spre Banc Post sau pietonii. Noroc ca nu au existat evenimente neplacute ca, desigur, domnita respectiva nu ar fi fost vinovata.

# Si daca tot vorbeam de intersectii, nu putem sa trecem cu vederea faptul ca marti dupa-masa semafoarele din intersectia de langa ceas functionau anapoda. Adica, acum era galben intermitent , acum era rosu, acum era verde, insa schimbarea celor trei culori numai in ordine nu s-a facut. Mai mult, aproape ca puteai sa termini de fumat o tigara pana cand se schimba galbenul intermitent.

# Prin zona Salii Sporturilor zace de multa vreme o amarata de dacie arsa, de care nu-i pasa nimanui. La cum arata masina, nici nu e de mirare ca saracul proprietar nu si-o mai recupereaza, insa ar trebui sa o ridice cei care se ocupa de asa ceva. Numai ca, mai bine e sa tragi pe dreapta in timpul serviciului decat sa faci ceva benefic.

Leave a Comment