*Unii politisti rurali pusi sa vegheze la respectarea legii prin satele din judet se cred piloti de curse cu obstacole. Si cum legea e in mainile lor, au facut din soseaua ce traverseaza comuna Bocsa pista de raliuri. Cel putin asa banuim noi, ca altfel nu ne putem explica motivul pentru care masina oamenilor legii a tasnit pe drumul public cu viteza supersonica depasind o coloana de 3-4 masini. Iar daca faza cu pista nu se confirma, o fi insemnand ca politia rurala a depasit limita de viteza de 50 km la ora in localitate?! Domnilor de la Rutiera, le-ati facut voi derogare de viteza in localitate? Sau, ei, in calitate de colegi, au voie…

*Pe drumul care duce la poarta 2 Silcotub a rasarit o groapa de nici nu-i vezi fundul. Unii zic ca e prapastie, altii ca e groapa facuta de un meteorit, insa cei mai realisti spun ca e facuta de lucratorii de la canalizare care au uitat sa semnalizeze pericolul. Speram doar ca soferii sa fie cu ochii in patru, ca altfel o sa-si faca masinile bucati.

*Dupa o saptamana de cand a inceput scoala, unii elevi mai silitori cauta carti de citit. Numai ca pot cauta ei toata ziua, ca nici urma de biblioteca. Cica sectia de imprumut copii s-a mutat in spatele Prefecturii. Asa o fi, insa e atat de bine ascunsa de ochiul muritorilor de rand incat nu a vazut-o nimeni. Speram sa-i aflam locatia pana la vacanta de vara.

Leave a Comment