# Stiati ca noul loc nde se intalnesc simleuanii e Kaufland-ul? S-au mai potolit pelerinajele de la sate si a venit randul celor din Simleu sa vina fain, frumos, sa-si parcheze masinuta in fata hipermarketului, sa targuiasca o banana, doua si sa stea la o cafeluta cu vecinu in Kaufland. Zisu-le-am bine incat sa pricepeti cum sta treaba? Pentru detalii, aruncati o privire prin magazin.

# La Garda de mediu, conferintele nu se anunta nici macar din luna in Pasti, ca, cica, daca-s lunare, apai is lunare si toti jurnalistii tre sa stea in pozitie de drepti in prima marti cu cruciulita. Si ar trebui sa si viseze noaptea ca unii de la mediu s-o intors din concediu si ca, da, se tine conferinta, dupa ce mai nainte nu s-o tinut. Ca sa nu fie din pricina lor tulbur mediul presei, le mai spunem o data celor de la Garda ca pentru comunicare s-au inventat telefonul, faxul, internetul si, daca nu scapam de Codul galben, fulgerul si traznetul.

# Ploua, canalizare ioc in unele cartiere, zalauanii cu nadragii suflecati si cu cizme de guma. No dara, toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii, da daca tot ai vinit, Doamne, ce ne-om mai distra!

Leave a Comment