# Cei din Primaria Zalaului ne vor face toalete publice ecologice si inmiresmate, de nu om sti cum sa ne inghesuim la closet sa vedem minunea. Da sa vedeti ce ne-om minuna cand om afla cati bani au luat imprumut pentru asta! Aoleo si tulai, Veta, io cred ca mi-ai stricat chiuveta si acuma a urma si WC-ul, ca tandari li-i face de nervi!

# Umba vorba, adica umbla una prin Zalau si acosteaza barbatii mari amici de-ai lui Bachus tumna langa autogara. Dupa ce-i farmeca bine, prostindu-i ca le da ieftin ce altele au scump, gagica le trozneste in mecla cu ce are la indemana, ba piatra, ba sacosa cu pietre, dupa care le sterpeleste portofelul. Ca sa nu ramaneti cu jebul gol cand va dati pe mana lu Bachus, feriti-va de magarita!

# O, Doamne, da cum nu ai vazut tu canalul ala de langa API, unde in fiecare zi, ne spargem capacele de roti de la masina? Cum ne lasi sa ne stricam si sa ne catranim sufletele, izbind in ridicatura de beton ce se vrea capac, fara sa ai mila sa ne izbavesti de el? Ca dupa ce ne busim de el de sare masina la un metru in aer, degeaba incercam sa ne tomnim cu oaresce dulce de la Dolce Vita, ca-n tata gura si pe tata minuta numa pe sfintii tai ii avem!

Leave a Comment