# Ohoho, ce foc s-a pornit in ograda pompierilor, dupa ce unii au imprastiat vorbe si paie cum ca, hmmm, concursul cela care a durat vreo luna nu ar fi fost in regula. No, pai daca este foc si fum, vrem sa-i vedem pe pompieri cum sting palalaia. Le sta furtunul in pozitie de drepti sau li se indoaie, ca la Minciunica?

# Se anunta mariri salariale pentru medici. Aferim! Doamne, oare daca le cresc veniturile, domnii cu halaturi albe nu or mai lua plicurile ce li se vara prin buzunare? Sau le-or lua, crezand ca sunt incluse si ele in majorarile de salarii? V-ati prins! Si noi la fel.

# Umbla vorba prin municipiu ca tot mai multi salariati asteapta bonurile sa le poata sparge la Kaufland. Nu stim inca de o fi adevarat, dar daca om vedea ca se sparg si la hipermagazin usile din cauza hiperinghesuielii, om zice ca zvonu-i drept.

# Mare zarva mare dupa concursurile de la Pompieri. De ce atata zarva? Pentru ca nu s-a raspuns la ordinele celor din cladirea administrativa a judetului. Mai baieti, mai, chiar credeti ca puteti cumpara pe oricine? Daca nu va merge, improscati cu noroi. Pai e la mintea cocosului ca e o facatura, deoarece au ramas locuri neocupate!!! Naravuri vechi!

Leave a Comment