# Mama, mama, cum mai salta preturile la un ABC de langa Inspectoratul Scolar, parca-s note din catolog. Cand e iaurtul 1 leu, cand 1,2 lei, cand 1,3 lei, de zici ca-i in progresie aritmetica, nu altceva. La fel si salamul si tate cele, de nu stii cum sa-ti scoti mai iute banii din portmoneu. Dar daca vreti sa nu va frigeti cu pretul, poate ar trebui sa suflati si-n iaurt inainte sa-l cumparati.

# Unii soferi asa tare iubesc strada Crisan, ca isi lasa masinile parcate taman de-a crestulul, sa nu mai poata trece nime pe acolo, numa ei. Degeaba claxoane, degeaba urlete, ce-i a lor e pus deoparte si strada Crisan e folosita dupa formula primul venit, primul oprit. Anapoda, fireste, nu ca ne-ar interesa in mod serios pe careva.

# Noul director de la OJPC e cam nou si intr-ale gramaticii. Da sti,ti, nou nout, neinitiat, ca de-aia se aduna in comunicatele de presa greseli de scribalire cu nemiluita. Ne cam vine sa-l poftim pe dom Marian direct pe Caul Balan, ca pe Smarandita popii, da baiu ii ca nu avem si un Sfant Nicolai. Poate s-or mai tomni lucrurile dupa Santa Marie…

Leave a Comment