Zvonoteca

# De cand cu canicula, nu mai gasesti picior de florareasa prin piata din Zalau, asa ca Doamne fereste sa ai de mers la mandre, ca nu ai de unde sa le iei flori. E musai sa te duci la florarii, numa@ ca bai mare si aci: cum au crescut gradele in termometre, cum au saltat proportional si preturile la care ti se vand garofitele. Da@ poate s-or da mai ieftin cactusii, ca astia tin bine la caldura.

# Tot o groapa si un crater prin Jibou, ca mare jmecher tre@ sa fii cand conduci masina ca sa nu nimeresti cu roata tocmai unde nici cu gandul nu gandesti. Nu mai stam sa cautam vinovatii, ca sigur ni se vara sub nas explicatii bombastice despre firme ce fac sapaturi spre binele retelelor de utilitati si al cetatenilor. Mai bine cautam direct un mecanic auto sau chiar doi, trei, sa fim asigurati macar pe acest sector.

# Iar se anunta reducerea programului de distribuire a apei prin Dumbrava minunata si ca sa nu va minunati ca nu se intampla nimic cand apasati butonul de la toaleta, va recomandam calduros sa folositi galeata. Si asa se zice ca practicile vechi ii a@ mai bune dintre toate.

Leave a Comment