# Liniste si pace pe piata politica din judetul nostru. Domeniul asta a intrat parca intr-un soi de amortire, care ne trimite cu gandul la vesnica nesimtire a celor care ne cer, o data la patru ani, voturile. Dar nu-i nimic, pentru ca au mai ramas doar cateva luni pana la alegerile europarlamentare, si-atunci politicienii nostri isi vor parasi barlogul pentru a ne arata cate au facut ei pentru comunitate. Doar ca, la intalnirea cu electoratul, politrucii nostri vor avea blana cam zbarcita de la bronzul italian, iberic ori elen. Si-atunci, va promitem ca-i ii vom intreba de sanatate.

# Se pare ca, la Zalau, s-a inaugurat targul hotilor de masini de lux. Daca in zona de sud a tarii miticii raman fara dacii, la noi, in Transilvania, dispar cu preponderenta masinile care au o valoare de cateva zeci de mii de euro. Aaaa, sa nu ma intelegeti gresit. Nu intentionez sa fac departajari pe criterii zonale, insa asta-i realitatea. Daca credeti ca bietii mitici nu ne cadorisesc si pe noi cu tot felul calificative injurioase, va inselati amarnic!

Revenind la hotia de masini, ne intrebam a nu stiu cata oara de ce naiba nu se poate rezolva problema, in conditiile in care, in comparatie cu alte orase, aici traiesc doar o mana de oameni? Si ce oameni…

# Municipalitatea a decis sa schimbe anumite semafoare din Zalau. Problema e ca le schimba doar pe alea care functioneaza, in timp ce, de cateva saptamani, traficul din centrul municipiului se desfasoara in stilul hei-rup. Bine si asa. Macar de Zilele Zalaului va trebui sa ocolim toata aceasta zona de haos, in contextul in care circulatia va fi deviata pe la dracu in praznic! Sarba(u)tori municipale fericite!

Leave a Comment