# Mare bucurie, mare pentru zalauani si nu numai. Se pare ca dintr-o initiativa a municipalitatii vom avea din nou toaleta publica. Nu in centru, pentru ca, deh, nu e frumos, dar intr-un punct termic din piata din centru. Asa ca, in cel mai scurt timp posibil, o sa ne putem face nevoile in voie la buda publica, oriunde ar fi ea amplasata. Fericiti vor fi ochii care vor vedea astfel de loc, intr-un moment atat de greu in viata oamenilor.

# Daca ai norocul sa circuli cu mijloacele de transport pe rutele ocolitoare, adica pe strada Crisan, o sa ai nevoie de mai multe perechi de ochelari si, in plus, de o sanatate de fier. Problema mai grava este orarul dupa care se ghideaza aceste saune in toata regula. Dupa ce ca nici respecta orarul, tablitele care indica programul dupa care circula sunt amplasate hapt in josul stalpului, in ciuda calatorilor. Trebuie sa te apleci pana jos ca sa poti vedea cifrele de-o schioapa. Deci, daca suferiti de dureri de spate, va sfatuim sa nu incercati sa va holbati la ce scrie pe ele, ca s-ar putea sa nu va mai ridicati de jos.

# Sa vezi si sa nu crezi, mai ceva ca in filme. Zilele trecute un om mai slab de inger a incercat sa se sinucida, amenintand ca se arunca de la etajul 10. Nemultumirea acestuia facea referire la faptul ca l-a parasit iubita. Inca un motiv ca zalauanii sa se adune mai ceva ca la circ si sa stea cu gurile cascate, da@ de le-a pica ceva din ceruri.

Leave a Comment