# Caldura mare, monser! Si pe asemenea calicula, sa mai si lucrezi?! Un adevarat supliciu! Pai, ce randament poti da la serviciu, atunci cand temperatura depaseste 40 de grade Celsius? Asa ca, la cate legi tampite s-au dat pana acum, eu propun ca, de saptamana viitoare (ca sa ne obisnuim cu ideea), sa lucram schimbul trei, adica noaptea. Ori, in cel mai bun caz, sa ne luam concediu. Oricum, sa stai la serviciu cu limba scoasa si neuronii fleasca din cauza caldurii, este tot un fel de concediu, la plaja, cu ochii holbati la ultimul metru cub de apa ramas pe fundul piscinii.

# Brusc au disparut tantarii din Zalau. Nici sobolanii nu se mai inghesuie sa faca act de prezenta prin zonele locuibile. Canicula asta le-a sucit tuturor mintile. Macar atat…

# Asteptam cu nerabdare demararea lucrarilor la cele cateva sensuri giratorii promise de municipalitate. Nu de alta, da@ la cate masini se inghesuie pe metru patrat in Zalau, in curand, s-ar putea sa avem nevoie de artere de circulatie spatiale.

# Zvonarasul va ureaza sa aveti parte de un sfarsit de saptamana cu vreme buna, si anume de ploaie, vant si, desigur, temperaturi de maximum 25 de grade Celsius!

Leave a Comment