Zvonoteca

# Doamna de la bilete de la strandul din Zalau e fortata de regulament sa cronometreze clientii care ies din balta pe usa din fata. Zice domnia sa ca, daca nu te intorci in 15 minute, expira termenul biletului pe care ti l-ai luat cu cateva ore inainte. Asa o fi, nu zicem ba, numai ca biletul nu-l platesti pe ora, ci pe o zi intreaga, banuim noi, din moment ce suma pe care o platesti e fixa, iar data e mentionata pe bilet. Oricum, grea misiune pentru doamna cu evidenta, mai ales cand e nevoita sa faca exceptii de la regula pentru unii clienti mai cu tupeu si sa riste sa fie prinsa in flagrant de sefu@ mare. Nu mai comentam nimic, ne supunem regulamentului… sau mai bine mergem un weekend la Felix, ca e mai ieftin biletu@, apa e mai calda, peisajul mai atragator, conditii, nu gluma.

# Se pare ca rutieristii au facut o pasiune pentru ridicarea Daciilor vechi parcate neregulamentar, ca alea cu siguranta nu sunt proprietatea vreunuia cu functie si influenta de prin zona. Cum au deja ochiul format, au ochit rapid una de vreo 20 de ani din puzderia de masini noi si scumpe oprite aiurea in spatele Prefecturii, pe care au tractat-o cu frana de mana trasa cu tot.

# Avand in vedere numarul impresionant de lesinati si insolatii pe metru patrat, Consiliul Local s-a gandit ca nu s-ar cadea ca si jurnalistii sa scoata limbile de toropeala pe la sedintele institutiilor. Cu scopul prevenirii unor astfel de situatii, au facut un efort si au oferit, in premiera locala, cate o portie de apa plata musafirilor. Buna miscare, edililor, ca ne-am umezit gurile si ne-am slobozit limbile incatusate de arsita si uscaciune si de atata praf inghitit!

Leave a Comment