Zvonoteca

#De cand cu metamorfoza leului de Romania, portofelele populatiei incep sa semene tot mai mult cu niste bomboniere. Asta pentru ca, mai nou, nu mai primesti rest in moneda, ci in gume de mestecat, bomboane, caramele, ciocolatele si alte dulcegarii din astea minuscule de-ti incap in buzunarul pentru marunti. Noi nu zicem ca nu ne plac dulciurile sau ca respiratia proaspata de gheata ne displace, da@ daca, din intamplare, cumparatorul nu are 10 bani, tre@ musai sa schimbe bancnota, ca doar n-o sa ramana dator vanzatoarei.

In cazul asta, daca tot nu s-au batut monede de 10 bani suficiente, propunem transformarea gumei de mestecat in moneda de schimb, echivalentul a 20 de bani si a caramelei de lapte pentru 10 bani. Asteptam alte sugestii.

# Prin orasu de sub Meses se face simtita tot mai mult prezenta faimosului Serviciu care ridica, transporta si depoziteaza masinile parcate aiurea. Pana aici nimic de comentat. Dar cand vezi ca se ridica doar masinile alea mai saracacioase sa zicem asa, stai si te intrebi care sunt criteriile dupa care se ghideaza acestia. Mai zilele trecute, pe aici, prin apropiere, a fost ridicata taman o masina a unui distribuitor de guma de mestecat. Nu ca ar fi o problema, dar in spatele acesteia stateau parcate doua masini bengoase, care, culmea, nu incurcau pe nimeni. Doamne fereste sa ai un Trabant parcat aiurea, ca te trezesti fara el!

# Putin mai sus de Sfanta Vineri este o policlinica a carui patron a rezervat putine locuri de parcare pentru angajati sau clienti. Noroc ca vizavi tocmai s-a refacut parcarea din fata unui bloc, iar medicii si clientii care vin la policlinica respectiva pot sa-si parcheze masinile fara nici o grija, netinand cont ca locatarii blocului respectiv sunt obligati sa-si parcheze masinile pe unde mai apuca.

Leave a Comment