Zvonoteca

# De cand au urcat temperaturile in termometre, cad salajenii ca mustele, ba loviti de insolatie, ba de vreo pacoste de lipotimie. Baiu al mare ii altu: ca in tot acest joc de-a scosul limbii din cauza fierbintelii, celor mai multi dintre angajatori li se rupe de salariati si nu le asigura portia zilnica de apa. De urgenta, fireste, ca daca e sa dea bani pentru ca angajatii sa aiba fantana in mod curent, patronii se tem ca i-a lovi seceta direct in buzunare.

# Un zalauan care isi parcheaza masina zilnic vizavi de Casa de Cultura a Sindicatelor, pe partea cu Centrul Militar, a facut capatul joia trecuta si si-a suit motorul direct pe trotuar. Da ase de bine o suit-o, ca nici pietonii ai mai anorexici nu aveau cum sa se strecoare pe langa ea. Noroc ca e larga strada, cat sa coboare pe carosabil toti nefericitii care au de circulat in zona, ca in rest, pe soferul automobilului il doare fix in cot ca respecta regulile de parcare sau nu.

# Aia de la Medicina Legala lasa oamenii sa astepte de-a moaca-n tramvai pe holuri cu orele, cu scuza ca asa se face cand medicul e ocupat. Doar ca si oamenii aia uitati pe coridor pot fi ocupati cu vreo inmormantare, asta nu se intelege? Sau se intelege numai daca stii sa suni un prieten, care la randul lui stie ce stie, indeajuns de bine incat sa fii rezolvat pe loc?

Leave a Comment