Zvonoteca

# Oamenii care s-au dus sa vada spectacolul de la Porolissum s-au batut de pamant ca nimeni altii cand a fost vorba sa gaseasca toaletele alea ecologice unde ar fi putut face pipi. Nu stim nici noi pe unde a dosit Primaria Mirsid cabinele cu closet, dar am aflat ca unii au udat la greu arbustii din zona si copacii si ce au mai prins ca paravan. Sa traiasca, La multi ani! si azi, si maine, si poimaine si la toate Zilele Romane care or mai fi, ca daca s-or repeta cat mai mult, poate or invata si aia de la Mirsid cum e treaba cu toaletele.

# Unii zalauani cu carnete de sofer erau sa crape de ciuda ca de festivalul roman li s-o pus oprelisti pe bulevard si i-o trimis primarul Zalaului pe uliti mai micute. No, noi zicem ca n-or peri, ca si ase festivalul e numa@ o data pe an. Si daca e sa o luam pe cinstite, e bun si mersul pe jos, ca face piciorul frumos. Plus ca, vorba romanilor, cea mai buna e Mens sana in corpore sano.

# Iar au furat aia mai negriciosi un capac de canal, prin Bradet, ca daca mergi noaptea pe acolo si nu stii de pozna, sigur nu feresti huda la timp. Si, cum ziceam, daca e ceas de noapte, poti sa strigi dupa ajutor mult si bine, numa@ sa te tina plamanii. Aviz fumatorilor!

Leave a Comment