Zvonoteca

# Am auzit nu de multa vreme ca autoritatile locale vor achizitiona relantisoare, adica, mai pa romaneste, hopuri menite sa reduca viteza. O idee destul de buna, avand in vedere stilu@ soferilor pe turbo sistem din Zalau. Doar ca, unele deja existente sunt menite nu sa reduca viteza, ci sa strice masinile zalauanilor. O astfel de minunatie este si la intrare in Criseni, care da multa bataie de cap soferilor. Nu de putine ori au scos soferii injuraturi printre dinti si blesteme, in ziua in care a fost montata taman acolo unde nu trebuia. Asa ca, aveti grija pe viitor unde le montati si cum. altfel riscati ca, pe langa relantisoare, sa montati roti si caroserii noi.

# Multi bani sunt asteptati de pe coclauri sa intre in vistieria celor din primarii pentru protectia mediului. Apai, sincer, nu stiu ce vor face si cum se vor descurca cu atata banet, nu de alta, dar in loc sa dispara gunoaiele, se inmultesc. Sfatuim pe cei responsabili in oras cu colectarea gunoaielor sa mai dea din cand in cand o raita pe langa tomberoane, pentru ca de multe ori nu poti arunca un ac de cate deseuri de tot felu@ sunt adunate anapoda prin cartiere.

# Cica-se ca medicii de familie vor primi laptopuri pentru a putea evalua starea de sanatate a pacientilor in cadrul programului de evaluare a sanatatii populatiei. Interesant, nu-i nimic de zis pana aici. Dar, daca ar fi sa te iei dupa pregatirea unora si interesul pe care si-l dau pentru tratarea pacientilor, ar fi indicat sa se lase de meserie. Apai, daca te duci la doftor cu durere de spate, dupa faimosul consult, si ala facut aiurea, se constata ca, de fapt, nu te doare spatele, ci intre coaste. Interesant de-a dreptul. Si acum intrebarea: Oare unde s-au facut orele de medicina la facultate? Pe fleoaster?

Leave a Comment