Zvonoteca

# La fel cum rasar ciupercile dupa ploaie, asa isi fac aparitia si gropile in oras. Inca o huda si-a facut loc pe strada Crisan, pe langa floraria ce da a oaza linistitoare, exact sub geamurile catorva locatari din zona. Si tot sta gropoiu de cateva saptamani si nimeni nu face nimic pentru a-l astupa sau macar sa dea explicatii celor care trebuie sa admire peisaju mirific in fiecare zi. Da cum in ziua de azi e democratie, cred ca vor mai avea mult de asteptat pana cineva va catadicsi sa si faca ceva benefic.

# Datorita unor lucrari efectuate la canalizare, in cartierul Simion Barnutiu locatarii blocurilor raman tot mai des fara apa. Nu ca aceasta ar fi o problema foarte mare, insa, avand in vedere ca in ziare anunturile sunt puse in ziua in care apa este luata si tucma de la 8 dimineata, saracii oameni nu mai au nici o posibilitate sa-si adune cateva litere de apa. Noroc ca marea majoritate dintre ei sunt la serviciu, ca altfel ar fi vai si amar de ei.

# Multe promisiuni am primit de la autoritatile locale, in iarna, cum ca drumul cuprins intre BancPost si Spitalu de pe deal va fi reabilitat in primavara. Da, cum primavara a trecut si vara bate la usa, tronsonul de drum arata mai rau ca dupa razboi. Si acum, intrebarea intrebatoare: Unde sunt muncitorii care trebuia sa se ocupe de aceasta problema? Nu de alta, dar s-ar putea sa ai nevoie de un ortoped pana ajungi in deal si sa fi nevoit sa circuli au pied.

Leave a Comment