Zvonoteca

# De parca nu au aflat cat de tare miroase transpiratia la Sala Sporturilor, cand se gasesc unii sa faca targuri, expozitii si alte minuni, iar a fost organizat un eveniment acolo. Si l-au lungit si pe asta trei zile si trei nopti, ca sa fie siguri ca ala care nu lesina de tot, e batar hotarat sa nu mai dea pe acolo cateva luni, adica pana ce nu-i trec amintirile olfactive naucitor de intense. Din atatea damfuri triumfatoare, se naste o intrebare: cum de nu se pot gasi niste bani pentru montarea unor apartate de aer conditionat? Nu este destul de bogata oferta pe piata? Pai atunci sa se organizeze un targ, o expozitie, ceva de genul asta, nu?

# Stimabilii contractati de Primarie sa ridice masinile parcate alandala in Zalau procedeaza cum vrea muschii lor: unde masina are o stapana cu fusta scurta, zambesc si flutura din mana. Unde proprietarul e vreun bisnitar cu euroi in portmoneu, zambesc si iau aminte, iar unde zalauanul are o amarata de Dacie, o iau direct pe asta din urma. Ca sa nu zica lumea ca nu iau si ei ceva de pe domeniul public. Nu ne amintim cum suna teoria selectiei naturale, dar putem baga mana in foc ca selectia masinilor ce trebuie ridicate de pe domeniul public e oricum, numai realista nu.

# Dupa ce am scris de gropoiul de pe strada Crisan, tumna in spatele restaturantului Zahana, si ne smulgeam parul din cap ca santul e prost semnalizat, aia responsabili cu asta au revenit. Adica, au revenit si au luat de totului toata sarma si amaratele de benzi fosforescente care erau puse la plesneala direct pe marginea craterului. Probabil si-or fi zis ca daca tot e sa o faca lata, ei vor sa o faca si adanca si nesemnalizata defel pe deasupra, doar-doar or prinde ceva in capcana. Pazea, oameni buni!

Leave a Comment