Zvonoteca

# A bagat careva de seama ca iar se fura ca in codru masinile de lux ale zalauanilor? Nu la cei cu caschete ne referim, fireste, pentru ca ei au grija sa doarma linistit, in hainele statului. La cat de profund le este somnul, credem ca se vor apuca de prins hotii abia cand va termina si marmota de invelit ciocolata in staniol. Va vom tine la curent cu ce s-a mai furat, de unde si cum se intorc de pe o parte pe alta, in vis, caschetarii nostri. Cat noi tinem aproape, ursule, treci la aparat!

# Cica generatoarele Spitalului din deal trebuie musai schimbate, ca-s de pe vremea lui Noe. Unul din 1976 si doua din 1989, incat este lesne de inteles ca daca arunca Sfantu@ Ilie un traznet de ala meserias pe deasupra Spitalului, din generatoare vor iesi artificii mai ceva ca de 4 iulie. Da@ macar asa poate s-a lumina si imparatia de la Bucuresti si a trimite oaresce galbeni, sa aiba salajenii cu ce cumpara generatoare noi.

# Cum cobori pe pasarela din Dumbrava si ai viteza ceva mai mare, cum numai ce vezi ca zbori cu masina de zici ca esti catapultat. De vina e o groapa asa bine sapata in mijlocul drumului, incat nu poti sa nu multumesti Aluia din cer ca ai scapat cu planetarele intregi. Data viitoare, ocoliti groapa, ocoliti Zalaul, ba daca va tine, ocoliti si Pamantul in 80 de zile, ca tot vine concediul.

Leave a Comment