Zvonoteca

* Ca nu cumva sa-si intrerupa programul de intrerupere a apei, stabilit dupa bunul si binecunoscutul lor plac, saptamana trecuta, cei de la Compania de Apa au taiat iar furnizarea pretiosului lichid prin Dumbrava Minunata ziua in amiaza mare. Fireste, fara sa anunte in prealabil consumatorii, astfel ca oamenii, saracii, au ramas cu adevarat pe uscat. Baiu@ mai mare a fost ca, desi au sunat la Companie sa reclame tarasenia, insetatii nu au primit alt raspuns decat ridicari din umeri. Nimeni nu stia de ce nu-i apa la robinete, da@ stia sigur ca el nu e vinovat.

* Pe sub poalele Magurii, craterele din carosabil se tin lant. Si-s mari, si-s late, si-s adanci, incat, daca ar vrea, simleuanii ar incapea lesne in ele cu tot cu masini. Acestea fiind zise, decat sa le ocolesti, mai bine le sari. Ah, daca nu poti sa le sari, cand pe carosabil nu se mai poate, este bine sa iei exemplul tirurilor si sa urci pe trotuare. De luat oricum nu ia nimeni nici o masura, nici a craterelor, nici de remediere a situatiei.

In toate ghivecele cu plante ornamentale insirate de-a lungul bulevardului zalauan a dat seceta. Fost-au verzi cat au fost arbustii si florile puse de adepisti, dar fara apa, stau ca lovite de lesin. In tarile mai vestice, se folosesc stropitorile, noi inca asteptam dupa o tara de ploaie.

Leave a Comment