Zvonoteca

# Citeam in urma cu o saptamana intr-un saptamanal salajean ca echipa de volei Remat ar fi scapat de turneul de baraj si in cazul unui rezultat de egalitate la Baia Mare, in ultima etapa de campionat. Probabil s-o fi facut peste noapte ceva regulament nou, de care nu stie decat colegul nost@ sportiv. Numai vezi sa vorbesti cu baietii sa nu faca vreun egal si la turneul de la Zalau, c-api s-o fript rau de tat. Las@, nu fi suparat, colega, ca altii o facut greseli si mai mari si tat nu s-o intamplat nimic.

# Sa te fereasca Domnul sa ajungi la urgenta, aci la pricajitu@ ista de spital din Zalau, ca te apuca groaza. Din cauza imbecilitatii unor doctori, care sunt de gard la urgenta, bolnavul tre@ sa astepte mult si bine pentru a fi tratat, ca doar doctorasul unguras are impresia ca bolnavii depind de medici si ca urmare tre@ sa astepte pana le-o veni cheful doctorilor sa ii trateze. Cam asa ceva o facut Istvanucu@ nost, care a fost in stare sa ii arunce ziele trecute asistentei filmul cu radiografia pe masa, cerand sa nu mai fie deranjat pentru o simpla fractura. Noroc ca pana la urma a sosit la urgenta un caz ceva mai grav, iar doktor bacsi a fost nevoit sa se ocupe si de cazul pacientului dinainte. Si asta, dupa aproape doua ore.

# De ceva vreme, in autobuzele lui nea@ Puiu se pare ca a fost angajat un controlor – cocos. Cica e primul de sex masculin. Numai ca la cate gaini are puiul nost@, saracul cocosel nici nu se aude de cotcodacitul puicutelor. Amu@ o face si el oarecum si s-a integra, ca pana una alta intr-o familie cocosul tre@ sa cante, nu gaina.

Leave a Comment