Zvonoteca

# Aflam ca, din ce in ce mai multe fete luminate ale municpiului nost@ se deplaseaza in interes de serviciu in Imola, Italia. La cat de multi calca pe pamant italienesc, ar trebui sa avem printre noi numai oameni culti si dotati peste masura. A venit vremea si unui consilier municipal sa participe la o reuniune, doar ca acele cheltuieli de deplasare sunt suportate din buzunarul palmasului, care trudeste zi de zi pentru a-si castiga existenta. Hai noroc si la cat mai multe deplasari… sau nu?!

# Zalaul este asaltat din ce in ce mai mult de sedii bancare noi. Pare-se ca acestea rasar ca ciupercile dupa ploaie. Intrebarea intrebatoare este, ce folos avem noi de pe urma atator banci cand majoritatea dintre noi de abia ne ducem traiu@ de pe o zi pe alta? Ceea ce ar trebui luat in considerare ar fi locurile de munca cat mai putine si salariile de mizerie pe care le primim, ca pe vremea raposatului. Traim in epoca…. Secera & Ciucanu@! Doamne fereste de ce-i mai rau…

# Atentie se fura! Nu va speriati nu vorbim despre furturile din Zalau, ci din satul salajean Lupoaia. Romii, catalogati de obicei mana lunga, au dat iama in vietile saracilor lupoieni, facandu-le viata un calvar. Cica acestia vor paza militarizata pentru a se apara de ciudatele vietati care nu se mai satura de ciordit. Unde esti tu Tepes Doamne/ Ca punand mana pe ei…..

Leave a Comment