Zvonoteca

La numai o zi dupa ce a aparut in cotidianul nostru un material despre greul zalauan care a ocupat pozitia a doua la Balcaniada, un sportiv nou de la un ziar vecin s-a gandit sa scrie si el un articol despre aruncatorul din Zalau. Numai ca, baiatul ce poarta numele unui fotbalist din generatia de aur, s-a gandit ca schema cu copiatul e cea mai la indemana. Fiind probabil atras prea tare de articolul din ziarul nostru, s-a gandit sa nu mai schimbe nici macar titlul. Asa ca, dupa Guset, argintul Balcaniedei, a aparut Guset, omul de argint al Balcaniadei. Pai maestre, normal ca e om ca doar nu o fi fost Balcaniada de caini sau de pisici. Amu ce sa-i faci? N-ai ce-i face, la toti n-i greu.

Mai frate cu atatea spalatorii auto in oraselul ista micut, unii soferi isi spala masinile ziua in amiaza mare pe strazile Zalaului. O faza de genul asta s-a intamplat miercuri, pe Simion Barnutiu, vizavi de Satan. Suparat probabil pe faptul ca masina ii era toata stropita cu noroi, soferasul nostru s-o fi gandit ca la spalatorie ii vor cere prea mult angajatii si ca mai bine e sa-si spele singur masina. Pai, in felul asta, maine, poimaine s-or desfiinta spalatoriile, ca romanului ii place sa copieze de la vecin.

Mai nou, cica la unele ABC-uri, mezelurile se spala cu detergent, pentru a nu parea prea vechi, sau, de ce nu, chiar expirate. Decat sa-si mai piarda patronii sau vanzatoarele timpul cu spalatul, mai bine ar face o oferta: la o ruda de salam, o punga de detergent bonus. Macar asa oamenii or folosi detergentul daca salamul tot nu mai e bun de mancat.

Leave a Comment