Zvonoteca

# Mai nou, la magazinul alimentar care isi are sediul pe aleea armonioasa, in prag de seara, se respecta traditia din mosi-stramosi si anume: sezatoarea. Cum bate ora 20, toate vanzatoarele, 4 la numar se aduna si fac claca, sa nu zic altceva. In plus, pe langa conversatiile lor de-a dreptul interesante se mai asculta si niscai manele, asa, ca sa treaca vremea mai repede. In conditiile astea nu-i, de mirare ca don@soarele respective mai uita cate un pret doua, ca deh… nu poti fi concentrat in 3 parti odata, si la vorbaraie si la muzica si la clientul care intra in pravalie.

#Despre Institutia Prefectului numa@ de bine. Insa, cand vine vorba de site-ul institutiei nu ne putem pronunta cu aceeasi usurinta. Daca te bate gandu@ sa mai citesti cate o stire, vestile sunt din ce in ce mai proaste. Site-ul nu este actualizat si, in plus, articolele de la conferintele de presa apar dupa trei zile de la organizarea lor. Hmmm.. nu avem ce spune, doar ca, din cand in cand cei care se ocupa si de partea asta ar trebui sa se mai ocupe si de asa ceva, nu numai sa se culce pe o ureche si sa se faca ca ploua.

#Cand vine vorba de reabilitarea de institutii in Zalau, toate merg struna. Pe lista cladirilor reabilitate in exterior si exterior intr-un ritm ametitor se afla si inspectoratul care are de a face cu unitatile de invatamant. Se lucreaza pe rupte, pentru ca toate sa fie cum scrie la carte. La hotelul de peste drum lucrurile merg la fel de bine. Insa stam si ne intrebam, daca ar fi vorba de alte cladiri din oras, tot asa mare spor ar avea muncitorii? Mira-m-as sa fie adevarat si in alte cazuri.

Leave a Comment