Zvonoteca

La directia care se ocupa de agricultura, astazi a cam suflat vantul in randul directiunii. Contactandu-i telefonic, un coleg de-al nostru a constatat cu stupoare ca nici un din multitudinea de fete luminate de la putere nu se afla la post. Si, ca sa le gasim o scuza pentru parasirea locului de munca, spunem ca poate erau pe teren, in campul muncii. A fi sau a nu fi? Aceasta e intrebarea!

Pe zi ce trece, in Zalau se fura ca in codru. Nu au scapat de mana lunga a hotilor nici panourile de afisare cu mersul trenurilor si nici ceasul care ar fi trebuit sa arate ora europeana. Acum stam si ne intrebam, oare care vor fi urmatoarele victime ale ciordistilor. Sa speram ca odata cu intrarea asta in UE se va mai civiliza si partea mai intunecata a societatii.

Pe straduta care duce la poarta doi a firmei fabricatoare de tede nu exista zi sa nu ai parte de surprize-surprize, in varianta ardeleneasca. Pe langa faptul ca drumul este carpit doar pe ici si colo-tiganii, pardon, cetatenii de etnie rroma sunt ca la ei acasa. Daca ai norocul sa nimeresti schimbul II si III, drumul pana la firma devine unul cu obstacole. Asa ca, soferii sunt nevoiti sa ocoleasca atat drumul anevoios, cat si rromii care le sar pur si simplu in fata. Am ajuns sa credem ca traim in Tara lui Papura Voda, unde fiecare se comporta cum il taie capu.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Carl Lucas

    Tovarase redactor sef
    Te-ai prostit dea binelea ?
    Ori esti nebun cu capul ?
    Cum poti sa asumi Asa ceva ?
    Faci acuzatii despre care nu ai habar.
    De fapt am avut ocazia sa te cunosc …….si mi-am dat seama
    Ca esti un nebun……..si un prost.
    Cirpa de roman imputit in adidasi……..si blugi.
    Tot ce se intimp,a rau in Zalau este facut de tigani ?
    Tu ti-ai facut analizele ? Esti dus cu capu …..rau de tot.

Leave a Comment