Zvonoteca

Zabauc dupa ce a consemnat numele atator persoane si partide aflate la putere sau in opozitie, zvonarasul si-a dat cu stangul in dreptul propulsandu-l pe unul dintre liderii politichiei locale exact in fruntea partidului caruia ii da la genunchi de cativa anisori. N-a fost cu intentie, desigur, motiv pentru care ne bagam ghiara in gat… Cu toate acestea, marturisim ca nu ne-ar displacea sa vedem cate o astfel de rocada, din cand in gand, macar de amorul artei.

# Sportul salajean o ia la vale rau de tot. Si, ma rog, de ce nu ar fi in declin total, atata timp cat valorile pleaca pe capete, in alte locuri cu mai mult soare si bani la vedere decat la noi? Noroc cu unii patroni de firme, care inca mai ridica la fileu niste fonduri, astfel ca sportul din judet sa nu dispara cu totul de pe harta Romaniei. Mai mare rusinea, dupa ce ani la rand, din bani de tigari, am stat in coasta colosilor din Bucuresti, dandu-le acestora peste nas cu performantele noastre!

# Numarul boschetarilor din Zalau se afla intr-o crestere perpetua. La orice colt de strada, dai nas in nas cu cate un individ lihnit de foame, gata sa-si bage degetele facute grebla in buzunarele tale. Inca mai avem de facut multa treaba la capitolul performante in sistemul social, domeniu la care suntem restanti de circa 17 ani si ceva, moment in care l-am ingropat pe raposatul parinte al socialismului romanesc…

Leave a Comment