Zvonoteca

# Uitati de cele mai bune intentii, angajatii primariei care se ocupa cu subventiile pentru gaz au primit o gramada de cereri in speranta ca respectivele cereri vor fi aprobate in totalitate. Numai ca intamplarea a facut ca subventiile sa apara si la anumite persoane care nu si-au depus nici o cerere pentru un asemenea ajutor. Insa, asta e… nu ai ce face, la atatea mormane de cereri primite se pot strecura si cateva greseli.

# Cica s-a aprobat legea potrivit careia este interzisa afisarea pe pereti a simbolurilor religioase in salile de clase. Motivul cat se pare de aberant – discriminarea minoritatilor. Oare ce vor mai aproba ca lege? Poate aceea de a se introduce limba minoritatilor, ca limba oficiala in Romania. Doamne pazeste!

# Scumpiri peste scumpiri asta ne-a adus cadou aderarea asta faimoasa. Ne macina insa o intrebare la care nimeni nu ne-a oferit un raspuns, cat de cat linistitor: Scumpirile aieste vor mai continua mult? Nu de alta, dar s-ar putea sa ajungem ca cei din Africa, rahitici si subnutriti, bineinteles din lipsa alimentatiei. Ca daca nu se vor mari si salariile sa ajunga la standarde uie, cu siguranta aici vom ajunge. Da-i inainte cu tupeu, aderare draga!

Leave a Comment