Zvonoteca

# Despre morti, numa@ de bine, spune o vorba din batrani, insa cand ii vezi pe unii profesionisti din presa locala ca se caznesc sa insufleteasca un decedat cu acte in regula, ti se ridica parul pe crestet si-ti vine sa te lasi de meserie, sa te apuci de gradinarit. Nu, nu vrem sa intram prea mult in detalii. Nu de alta, dar respectam prea mult numele defunctului ce, mai nou, semneaza articole sportive in fituica ce poarta cu onor numele judetului nost@. Doamne, fereste-i de furia Ta si iarta-le carbunele cu care scriu inca pe tablita de lemn!

# Pentru unii, mai nou, regulile de circulatie au luat destinatia anumitor ziare ce inlocuiesc hartia igienica din buzile de la tara. Presa numa@ buna sa te stergi prin partile esentiale, mai precis prin zonele care nu a zarit soarele niciodata… Insa, atunci cand vezi ca legile de care aminteam sunt incalcate de exact aia care sunt platiti sa le aplice, te intrebi daca nu cumva ai nimerit din greseala in scenariul filmului Zbor de-asupra unui cuib de cuci. Pentru cei care vor sa se dumireasca despre cum stau lucrurile, ii invitam cinci minute in spatele Prefecturii, acolo unde, zilnic si sistematic, anumite masini de politie gonesc pe contrasens ca pe propria lor autostrada. Si, de-ar fi numa@ masinile alea, n-ar fi atat de rau…

# Dupa atatea revelioane si integrari, asa-zisele spatii verzi din zona zalauca arata ca dupa tornada. Oriunde ti-ai intoarce privirea, nu vezi decat gunoaie, moloz, resturi de brazi, excremente de om sau animal. La alegere, c-asa-i romanul…, integrat pana in gat in propria-i mizerie morala.

Leave a Comment